Bij Lotto 6 x meer kans op de Jackpot

Bij Lotto 6 x meer kans op de Jackpot

Bij Lotto 6 x meer kans op de JackpotDe spelregels zijn aangepast waardoor je bij Lotto 6 x meer kans op de Jackpot of op geldprijzen maakt. Alles wat vernieuwd is sommen we hieronder voor je op:

  • 6 keer meer kans op de Jackpot*
  • Meer kans op geldprijzen
  • Automatisch kans op de Super Zaterdag prijs
  • Er wordt een reservegetal getrokken
  • Introductie Lotto XL
  • Alleen de Jackpot wordt bij meerdere winnaars gedeeld.

* Omdat de 6 Jackpotkleuren vervallen wordt de kans op de Jackpot 6 keer zo groot.

Lotto XL

De Lotto XL is nieuw:
Na de Lotto trekking vindt de Lotto XL trekking plaats. Er worden opnieuw 6 getallen en een reservegetal getrokken. Voor € 1 extra per lot per trekking speel je mee met dezelfde getallen als waarmee je speelt in de reguliere Lotto trekking. Zo maak je kans op nog meer prijzen tot en met € 1.000.000.

Super Zaterdag

Elke laatste zaterdag van de maand is het Super Zaterdag. Dan zijn er niet één, maar twee Lotto XL trekkingen. Ook is er een aparte trekking voor de Super Zaterdag prijs. Dit is een aparte prijs naast de Lotto en de Lotto XL-prijzenschema’s. De Super Zaterdag prijs varieert maandelijks van één grote tot meerdere kleinere (geld) prijzen.

Je maakt elke maand automatisch kans op de Super Zaterdag prijs. Voor je deelname aan de trekking krijg je, als abonnee, een persoonlijke Super Zaterdag code. De code kun je terugvinden in Mijn Lotto op lotto.nl. Meegespeeld in de winkel? Dan ontvang je jouw Super Zaterdag code op je deelnamebewijs. Online loten gekocht? Dan staat de code op je deelnamebevestiging in Mijn Lotto.

Gratis uitproberen

Wil je de vernieuwde Lotto een keer uitproberen? Dat kan gratis!

Claim hier je gratis lot.

Meer over de Lotto

Op de pagina Lotto: informatie over meespelen vindt je meer informatie over het Lotto spel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *