Eurojackpot

Meespelen met de Eurojackpot

Eurojackpot - Loterijen VergelijkBij de Eurojackpot kan er online meegespeeld worden, of er kunnen loten gekocht worden bij een verkooppunt. Je kiest zelf de getallen waarmee je mee wilt spelen. Eerst 5 getallen uit 1 t/m 50 en vervolgens 2 bonusgetallen uit 1 t/m 10. Als je alle getallen goed hebt dan win je de Jackpot!

 

Aantal trekkingen

Elke vrijdag is er een trekking. Tot vrijdagavond 18:55 uur kun je loten kopen. De uitslag wordt rond 22.00 uur bekend gemaakt.

 

Prijzenpot

Er zijn 12 prijscategorieën waarover een vast percentage van het prijzengeld wordt verdeeld. Dit percentage wordt gedeeld door alle spelers die een lot hebben die in dezelfde prijscategorie valt. De jackpot is altijd minimaal €10 miljoen en kan oplopen tot €90 miljoen.

 

Winkans

De winkans bij de Eurojackpot is 1 op 26. Dat geldt dan voor de gehele prijzenpot, dus ook de kleine geldprijzen. De winkans om de jackpot te winnen is een heel stuk kleiner (1 tot 95.000.000). Omdat dit een Europese loterij is spelen er heel veel mensen mee. De slogan “Onhollands rijk” is u vast bekend. De jackpot is op dit moment sleschts één keer bij een Nederlandse speler gevallen.

 

Goede doelen

Met de winst van deze loterij wordt het werk van 19 Goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid ondersteunt.

 

Abonnement opzeggen

Bij de Eurojackpot is geen abonnement mogelijk. U kunt wel voor de eerstvolgende 10 trekkingen loten kopen, echter deze zijn niet meer in te wisselen.

 

Meer informatie

Meer informatie over de Eurojackpot is te vinden op hun eigen website.