Nationale Postcode Loterij

Meespelen met de Nationale Postcode Loterij

Nationale Postcode Loterij - Loterijen VergelijkBij de Nationale Postcode Loterij kunt u meespelen met de unieke combinatie van de cijfers en letters van uw postcode met een volgnummer van drie cijfers. Als u in de prijzen valt, winnen de meespelende buren met u mee.

Aantal trekkingen

Er zijn twaalf maandelijkse trekkingen. Naast deze reguliere trekkingen zijn er ook nog twee extra trekkingen.

Trekkingsdata 2017

  • Dinsdag 7 februari
  • Dinsdag 7 maart
  • Vrijdag 7 april
Extra trekkingen 2017

  • Jaarlijkse 13e trekking – juni
  • Jaarlijkse 14e trekking – december

Prijzenpot

De prijzen worden verdeeld onder iedereen met een lot op hetzelfde postcode. Wanneer u wint, wint dus de hele buurt. Hoeveel u krijgt is afhankelijk van het aantal loten dat u heeft gekocht. Er zijn prijzen op werkdagen, zaterdagen en zondagen. Een keer per maand is er de postcode Kanjer, de grootste prijs van deze loterij.

Winkans

De winkans bij de Nationale Postcode Loterij is niet zo groot. De kans dat u de Postcode Kanjer wint is slechts 1 op 250000. Andere prijzen hebben een iets grotere winkans, maar deze is nog steeds niet heel groot. Gemiddeld gezien over alle prijzen is de winkans 1 op 7.

Goede doelen

Veel van de opbrengst van deze loterij gaat naar goede doelen. Begin 2016 maakte de Postcode Loterij bekend een recordbedrag van 328 miljoen euro te schenken aan goede doelen op het gebied van mens en natuur.

Abonnement opzeggen

Het opzeggen van een abonnement bij de Nationale Postcode Loterij kan via een brief welke u op de website van opzeggen.nl kunt vinden. Deze kunt u daar aanmaken en vervolgens uitprinten en versturen.

Meer informatie

Meer informatie over de Nationale Postcode Loterij is te vinden op hun eigen website.