Loterijen Vergelijk online

Loterijen vergelijk online

Loterijen Vergelijk onlineIn week 2 van 2017 zal het programma Loterijen Vergelijk online worden gezet.

Wat houdt het in

Met de Loterijen Vergelijk is het mogelijk om de belangrijkste Nederlandse loterijen te vergelijken op diverse onderdelen. In het programma kunt u de loterijen filteren op: het percentage inleg dat naar goede doelen gaat, het type goede doelen, het soort lot (los lot of abonnement) en of het winbedrag belastingvrij is. Verder kunt u de loterijen sorteren op: de hoogte van de hoofdprijs, de kosten van een lot en de trekkingsdatum. De laatste is standaard actief, dus de loterij met de eerstvolgende trekkingsdatum staat bovenaan.

Kopen van loten

Heeft u in het loterijen vergelijk programma een lot gevonden die u wilt bestellen? Door op de knop “Bekijken” te klikken wordt u naar de website van de betreffende aanbieder doorgezet waar u uw lot kunt bestellen. U koopt de loten dus bij de aanbieder zelf en niet bij Loterijen Vergelijk.

Wie zit er achter

Het Loterijen Vergelijk programma wordt u aangeboden door LisSyl. Wij zijn een internetbureau met als doelstelling het leveren van betaalbare internetoplossingen aan het MKB, verenigingen en particulieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *